Sturen op actuele cijfers door realtime inzicht in managementinformatie

Ondernemen anno nu vraagt realtime inzicht in de bedrijfsgegevens. Maar eerlijk is eerlijk. Als ondernemer heb je geen tijd om continu de administratie te checken. Dat is ook niet nuttig als cijfers achterlopen op de actualiteit. Of stel dat je maanden moet wachten voordat je ziet welke impact veranderingen hebben op het bedrijfsresultaat. Als coachende accountant faciliteert Finx daarom realtime ondernemen.

Van platte data naar realtime inzicht

Realtime ondernemen gaat verder dan direct inzicht in cijfers. Platte data zeggen immers weinig. Waar Finx voor zorgt is dat de cijfers vertaald worden naar nuttige managementinformatie en realtime inzicht in de bedrijfsgegevens. Zo kun je aan de hand van overzichtelijke dashboards sturen op resultaat. Realtime ondernemen gaat dus veel meer over inzicht, keuzes maken en vervolgens het effect ook monitoren.

Realtime inzicht in uw bedrijf

Hoe realtime ondernemen er in de praktijk uitziet? Als een handige app met actuele dashboards — op mobiel, tablet en desktop. Zo’n dashboard geeft direct actuele informatie over openstaande posten, cashflow en liquiditeit. In één oogopslag weet je hoe het bedrijf ervoor staat. Het maakt ondernemen effectiever en overzichtelijker. En in bepaalde gevallen ook gemakkelijker en bereikbaar. Als je doelen stelt, kun je daarop sturen.

Slim en snel uw bedrijfsgegevens bijgewerkt

Basis voor realtime ondernemen is uiteraard een up-to-date administratie met bijgewerkte cijfers. En functionaliteiten als scan en herken maken dat een stuk eenvoudiger dan voorheen. Scan facturen en boek deze met één druk op de knop in. Daardoor is het dashboard dus werkelijk realtime, met actuele en bijgewerkte cijfers als basis. De specialisten van Finx kijken mee, adviseren en sturen bij waar nodig. Op die manier is Finx écht een financiële en fiscale partner, waardoor ondernemers zich volledig kunnen richten op het ondernemerschap.

Meer weten over realtime ondernemen, scan en herken of effectiever ondernemen? Neem dan contact op met de specialisten van Finx Accountants.