Toe aan een volgende stap?

Ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière? Wil je meer klantcontact en eigen verantwoordelijkheid? Zoek je een fijn en open team waar je kennis deelt om de klant beter te helpen? Finx Accountants is op zoek naar een een

Assistent-accountant met ervaring

Waarom solliciteren bij Finx Accountants?

Finx Accountants biedt een ideale voedingsbodem voor groei en opleiding, zodat je jouw ambitie de ruimte kunt geven die jij wilt. We werken als team met elkaar samen, er is ruimte om bij elkaar binnen te lopen om te sparren en je voert als assistent accountant alle werkzaamheden uit voor een klant; van inboeken tot aangiftes en van jaarrekeningen bespreken tot financieel advies.

Je hebt vanaf dag 1 klantcontact en krijgt de vrijheid om onze klanten – uit heel Nederland, maar vooral uit Zuidwest-Friesland – te adviseren en ondersteunen door de inzet van jouw kennis en ervaring. Als team werken we graag samen om elkaar en onze klanten optimaal te helpen.

What’s in it for me?

Wat maakt deze vacature uniek?

  • Vanaf dag 1 direct klantcontact en vrijheid voor de invulling van jouw werk
  • Werken in een fijn team waar je bij iedereen binnen kunt lopen
  • Ruimte om alles te doen voor een klant
  • Salarisindicatie o.b.v. fulltime: € 3.500 – € 4.500

Wat verwachten wij van jou?

Voor ons team zijn wij op zoek naar een ervaren assistent accountant:

  • Minimaal 2 jaar ervaring als assistent accountant bij een accountantskantoor
  • Punctueel en nauwkeurig
  • Communicatief sterk
  • Ervaring met de bekende boekhoudprogramma’s en Excel
  • Kennis van het samenstelproces van jaarrekeningen

Kom jij ons team versterken, dan kun je rekenen op een goed salaris opgebouwd uit het vaste, marktconforme deel plus een variabel deel op basis van je ervaring.

 

Terwijl je richting de personeelsingang loopt, kijk je naar het lichte kantoorgebouw van Finx waar jij nu alweer een paar maanden werkt. Wat een goede stap! Je krijgt hier de ruimte om als assistent accountant alle werkzaamheden voor klanten te doen, je kunt echt bij iedereen binnenlopen om even te sparren en hebt vrijheid om je werk zelf in te delen en te plannen. Je hebt zin in de werkdag!

Leuke baan, fijn team, goede koffie!

Zie je het helemaal zitten om over een paar maandjes te genieten zoals hierboven beschreven – leuke baan, fijn team en goede koffie? Neem dan zeker contact op met Johan Kuperus voor een kennismakingsgesprek. Daarvoor kun je onderstaande button gebruiken of bellen: 0515 422825.