FINX GROEIT MEE

Als ondernemer kiest u er misschien voor om de boekhouding voor een deel in eigen hand te houden. Geen probleem. En wanneer uw organisatie groeit, groeien wij met u mee. Met bijvoorbeeld het voorbereiden van een financieringsaanvraag, het wijzigen van de rechtsvorm of het doen van een overname. Maar ook gewoonweg met het voeren van een goede loonadministratie. Finx heeft de nodige ervaring en kennis van zaken.

Inzicht en overzicht

Strategische beslissingen neemt u op basis van managementinformatie. Finx helpt deze in kaart te brengen en vertaalt de cijfers door in concrete kansen: toekomstscenario’s inclusief de te verwachten mogelijkheden en risico’s. Zo geven we u een realistische kijk  op de huidige situatie en de toekomst. Sturen op inzicht heet dat.

Daarnaast ondersteunen wij ondernemers met praktische tools die nodig zijn gedurende de groei. Rapportages en dienstverlening om te zorgen voor overzicht in de financiële situatie en daarmee voor gezonde en succesvolle groei. Vraag bijvoorbeeld eens naar het Persoonlijk Financieel Overzicht (PFO). Daarmee heeft u direct inzicht in uw financiële situatie nu, bij pensioengerechtigde leeftijd en bij overlijden van u of uw partner.