Persoonlijke groei door het delen van kennis

Bij Finx Accountants hebben we best wel veel onderling overleg. Niet als in ‘vergaderen’, maar gericht overleg om kennis te delen en van elkaar te leren. Dat noemen wij persoonlijke groei door het delen van kennis. We leggen het graag uit.

 

Een voorbeeld van groeien door kennis delen is ons gezamenlijke dossierreviews. We bespreken dan in een groepje een jaarrekeningdossier en focussen op de vaktechnische aspecten hiervan. Het is prachtig om inhoudelijk met elkaar over je vak te praten! Én je steekt er altijd iets van op.

 

Zeker zo zinvol zijn het fiscaal overleg en het accountancyoverleg. Tijdens deze overleggen bespreken we door collega’s ingebrachte punten. Lopen zij in de praktijk ergens tegenaan? Dan bespreken we zo’n punt met elkaar. Zo proberen we bij Finx Accountants onze kennis onderling te delen. Daar wordt iedereen beter van!

Wil jij ook zo’n team?

Spreekt persoonlijke groei door het delen van kennis jou aan? Check onze website voor twee actuele vacatures. Wie weet log jij binnenkort ook in tijdens ons gezamenlijke dossierreview.