Vacature_Assistent Accountant sept header

Je rijdt de rotonde af en kijkt nog een keer opzij. Gaaf, denk je, het blijft toch een superfijne plek om te werken. Het kantoor van Finx is in korte tijd je nieuwe thuis geworden. Lekker dichtbij huis, zodat je meer tijd hebt voor familie, vrienden en ontspanning. Maar ook door het fantastische team en de nieuwe vrijheid in je werk. Ja, je was er echt aan toe! En wat is het een goede beslissing geweest.

 

Wil jij je vleugels uitslaan?

Ben jij nu kostbare tijd kwijt aan filerijden? Voel je je geremd in jouw ambitie bij het grote accountantskantoor waar je nu werkt? Finx Accountants is op zoek naar een

Ervaren assistent-accountant

die de vleugels wil uitslaan in Sneek.

Waarom je jouw token wilt inruilen voor Finx Accountants

Finx Accountants is een echt Sneker accountantskantoor. Geen onderdeel van een landelijke groep, geen vestigingen door het hele land, maar juist een frisse en authentieke organisatie met 20 enthousiaste collega’s. Je hebt vanaf dag 1 klantcontact en krijgt alle vrijheid om onze klanten – uit heel Nederland, maar vooral uit Zuidwest-Friesland – in de watten te leggen. Finx biedt een ideale voedingsbodem voor groei en opleiding, zodat je jouw ambitie de ruimte kunt geven die jij wilt.

What’s in it for me?

Als rasechte rendementsdenker wil je natuurlijk weten wat deze baan je gaat opleveren. Een betere balans tussen werk en privé en volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien tot accountant zijn een mooi begin. Kom je ons team versterken, dan kun je rekenen op een goed salaris opgebouwd uit het vaste, marktconforme deel plus een variabel deel op basis van je ervaring.

Toe aan een nieuwe stap?

Zie je het helemaal zitten om over een paar maandjes naar huis te rijden zoals hierboven beschreven – muziekje aan, fijne werkdag achter de rug? Neem dan zeker contact op met Johan Kuperus voor een kennismakingsgesprek via onderstaande knop of telefonisch via 0515 422825.