Terwijl op de achtergrond de bonenmachine jouw favoriete espresso klaarmaakt klap je de laptop open. Vandaag is het jouw thuiswerkdag. Wie had dat gedacht? Jouw droombaan vinden en meteen ook de perfecte balans tussen samen werken op kantoor en samenwerken vanuit huis. Met een glimlach check je jouw espresso: perfecte baan, perfecte koffie.

 

Toe aan een volgende stap?

Heb je nu een vaste baan? Maar voel je je geremd in jouw ambitie? Ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière? Of wil je meer balans tussen werk en privé? Finx Accountants is op zoek naar een

Ervaren assistent-accountant

Waarom solliciteren bij Finx Accountants?

Natuurlijk is het spannend om te solliciteren. Maar waarom wachten? Finx Accountants biedt een ideale voedingsbodem voor groei en opleiding, zodat je jouw ambitie de ruimte kunt geven die jij wilt. Daar komt bij dat thuiswerken voor ons heel normaal is. Alles om jou te helpen werk en privé in balans te houden.

Je hebt vanaf dag 1 klantcontact en krijgt de vrijheid om onze klanten – uit heel Nederland, maar vooral uit Zuidwest-Friesland – in de watten te leggen. Daarnaast een betere balans tussen werk en privé en volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien tot accountant.

What’s in it for me?

Wat maakt deze vacature uniek?

  • Meer vrijheid voor klantcontact en invulling van werk
  • Balans tussen samen werken vanuit kantoor en thuiswerken
  • Ruimte voor ambitie om door te groeien naar accountant of fiscalist

Kom jij ons team versterken, dan kun je rekenen op een goed salaris opgebouwd uit het vaste, marktconforme deel plus een variabel deel op basis van je ervaring.

Perfecte baan, perfecte koffie!

Zie je het helemaal zitten om binnenkort te genieten zoals hierboven beschreven – muziekje aan, perfecte baan, perfecte koffie? Neem dan zeker contact op met Johan Kuperus voor een kop koffie via onderstaande knop of telefonisch via 0515 422825.