Vragen over continuïteit en regelingen in verband met Coronavirus?

Zoals u van Finx Accountants gewend bent, staan we ook in deze roerige tijd voor ondernemers klaar. Heeft u bijvoorbeeld vragen over werktijdverkorting of het aanvragen van bijzonder uitstel van betaling? Bel of mail ons gerust. 

“Momenteel staan we veel ondernemers te woord die vragen hebben over de maatregelen en het miljardenpakket voor corona-gedupeerden,” legt Johan Kuperus uit. “Elke dag zijn er nieuwe inzichten en we ontvangen van de overkoepelende brancheorganisatie dagelijks nieuwe informatie. Samen met de klant kijken we wat er wel kan en wat niet kan.” Klanten helpen is nu dus meer dan eens maatwerk.

Relevante informatie

Doordat er bijna dagelijks nieuwe informatie komt, is het belangrijk om goed te beoordelen welke regelingen aansluiten op de situatie. Maatregelen van vandaag worden in sommige gevallen door maatregelen van morgen weer anders. “En in bepaalde gevallen helpt het al om paniek weg te nemen. De maatregelen hebben voor sommige ondernemers een enorme impact, daarvoor worden nu regelingen getroffen. We doen er alles aan onze klanten te adviseren, van relevante informatie te voorzien en daar waar mogelijk te ondersteunen bij aanvragen.”

Bel ons gerust

We ondersteunen onder andere bij het aanvragen van werktijdverkorting en verzoeken tot uitstel van belastingbetalingen. En we volgen de nieuwe regelingen voor ondernemers en zzp’ers op de voet. Bel of mail ons daarom gerust als u vragen heeft. U kunt ons bereiken via 0515 – 422 825.