Ben jij proactief, nauwkeurig en vakkundig en op zoek naar een leuke werkomgeving met volop mogelijkheden om jezelf de ontwikkelen? Of ben je al werkzaam binnen de financiële administratie en wil je de overstap maken naar loonadministratie? Lees dan verder, want Finx zoekt jou!

Wat verwachten wij van jou?

Je wordt onderdeel van een leuk team van 23 enthousiaste collega’s en samen met twee collega’s verzorg je zelfstandig de salaris- en personeelsadministratie voor onze klanten.

Werkzaamheden variëren van het opstellen van arbeidsovereenkomsten, tot aan het maken van salarisberekeningen, loonaangiften en het verwerken van personeelsmutaties. We werken daarvoor met Nmbrs.

Je hebt direct klantcontact, geeft advies en denkt mee. Je signaleert knelpunten en draagt oplossingen aan. Door jouw advies en werkwijze bied je meerwaarde, zoals onze klanten van Finx gewend zijn.

Voor minimaal 16 uren per week.

Wat kun je van ons verwachten?

In een leuke werkomgeving werk je samen met je collega’s aan het ondersteunen en adviseren van de klant.

Jouw directe collega’s zullen je dus ook wegwijs maken en fungeren als jouw buddy. We bieden je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen.

Je salaris is marktconform en hebt goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Finx gelooft in een goede balans tussen werk en privé, daarom is thuiswerken voor ons ook heel normaal.

Direct solliciteren.

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Dan maken we graag kennis met je! Bel of mail Johan Kuperus voor een kennismakingsgesprek via jkuperus@finx.nl of 0515 422 825.