Een nieuwe baan? Nu, in deze tijd? Je kijkt even weg van je scherm…. Deze baan past precies. De vacature is je op het lijf geschreven. Je glimlacht. Zelfstandig werken, de vrijheid om contact te leggen met klanten, en een team waarin je op ieder niveau met elkaar samenwerkt…. gaaf! Je knikt. Ja, dit is preciés de juiste tijd om te solliciteren!

Finx Accountants is een echt Sneker accountantskantoor. Ons team bestaat uit twintig enthousiaste medewerkers, die zich dagelijks inzetten voor diverse financiële en fiscale klantvragen. Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

 

Administratief medewerker

Sneek | 24 – 40 uur

Om uit te blinken in deze baan…

Voor deze functie is het belangrijk dat je ervaring hebt in een vergelijkbare functie, bij voorkeur bij een accountantskantoor. Je kunt prima zelfstandig werken, je werkt accuraat en bent vakkundig. Je bent punctueel en haalt binnen de gestelde termijnen jouw doelen. Daarnaast is het belangrijk dat je stressbestendig bent en flexibel inzetbaar tijdens drukke perioden.

Jouw werkzaamheden bij Finx…

Als administratief medewerker bij Finx Accountants verwerk je in- en verkoopfacturen. Daarvoor gebruik je o.a. scan- en herkensoftware, waarmee je in je eerdere functies ervaring hebt opgedaan. Je verwerkt de (elektronische) bankafschriften en kasstukken, verwerkt de afschrijvingen en importeert de loonjournaalposten. Kortom, je zorgt ervoor dat de administraties op orde zijn zodat periodiek aan de cliënt kan worden gerapporteerd via programma’s zoals Visionplanner.

Wat deze vacature bijzonder maakt…

Uniek voor deze functie bij Finx Accountants is dat je ook nauw betrokken bent bij de voorbereiding van de jaarrekening. Je signaleert actief mogelijkheden en oplossingen voor de klant en denkt mee over slim boekhouden.

Wij bieden jou…

Een collegiaal team waar je echt met elkaar samenwerkt om net dat extra stapje voor de klant te zetten. We werken samen, open en eerlijk en bij een vraag kijken we mee en helpen we elkaar; ongeacht functie of niveau. Samen zijn we Finx! Daarnaast bieden we:

  • Een goede pensioenregeling
  • Een salaris passend bij de functie

Direct solliciteren.

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Dan maken we graag kennis met je! Bel of mail Johan Kuperus voor een digitaal kennismakingsgesprek via jkuperus@finx.nl of 0515 422 825. Wij kijken er naar uit dat jij ons team komt versterken.